Initiaties

Inschrijven voor initiaties in 2021 kan vanaf 2 april. 

Algemeen

Ben je geïnteresseerd in watersport, op zoek naar een aparte en afwisselende hobby of zoek je een bezigheid die gewoon leuk en ontspannend is? Dan is kajakvaren echt iets voor jou!

Ontdek je eigen mogelijkheden, want zodra je de techniek onder de knie hebt staat er een hele waaier van recreatie- en sportactiviteiten voor je open.

In onze club leer je kajakken onder begeleiding van gediplomeerde monitoren, zodat de veiligheid van beginners én gevorderden maximaal gegarandeerd wordt.

Praktische informatie

6 dagen lang leer je telkens nieuwe technieken aan: in- en uitstappen, voor- en achterwaarts varen, aanmeren, zijwaarts vorderen, formatie varen.

Op het einde van deze lessenreeks worden er testen afgenomen. Na het succesvol uitvoeren van de verschillende technieken krijg je een door Sport Vlaanderen erkend kajakbrevet.

Na de initiaties

Lessen afgerond en brevet op zak? Dat is maar het begin van je verhaal bij ons. Als je dit wil kan je lid worden van onze club. Krijg de rest van het jaar toegang tot ons materiaal, neem deel aan trainingen en neem deel aan allerlei leuke activiteiten. Dit alles na betalen van het lidgeld.

Meer info

Meer info?

email: initiaties@kccm.be 

Misschien ook interessant