KCCM organise

Propaganda Mechelen 17/9 18/9

Welkom op de jaarlijkse seizoensafsluiter

Graag nodigen wij u op 17 en 18 september 2022 uit voor een nieuwe editie van onze propaganda wedstrijd. Vanaf zaterdag 12:00 kan u ter hoogte van ons clubgebouw genieten van de atleten die uit alle hoeken van ons land zijn afgereisd om deel te nemen aan onze spectaculaire wedstrijd.

Gedurende het ganse weekend kan men in de cateringtent genieten van lekkere snacks en dranken aan democratische prijzen.

K1 - MK1 - R1 - C1 sprint

Een sprintwedstrijd (125 m) in eenzitter en dat per categorie. Eventueel opsplitsing veteraan 1 en 2.

K2-C2-R2 mix

Een lange afstandswedstrijd in tweezit. In elke boot moet een mannelijke vaarder en een vrouwelijke vaarster zitten. Deze wedstrijd wordt gesplitst in 2 leeftijdscategories met een aparte start:

K2-C2-R2 leeftijdshandicap

Een lange afstandswedstrijd (5000 m) in tweezit. Tussen de leeftijdscategorieën van beide inzittenden moet nog minstens 1 categorie zitten (dus bv. een veteraan1 en een junior of een miniem en een aspirant). Het geslacht van de deelnemers is onbelangrijk.

K4-C4 Handicap

Een sprintwedstrijd (200 m) in vierzit. Ten minste twee inzittenden moeten komen uit de categorie dames (om het even welke leeftijdscategorie) ofwel heren zijn die in 2021 niet ouder dan 16 jaar worden. Met andere woorden hoogstens twee inzittenden mogen heren zijn die in 2022 de leeftijd bereiken van 17 jaar.

Estafette

Een aflossingswedstrijd (125 m) gevaren door een ploeg bestaande uit 8 vaarders. Per kajakclub kan er slechts één ploeg ingeschreven worden. Dit competitienummer is een

afvalrace waarbij de ploegen op het water blijven totdat ze uitgeschakeld worden.

Jeugdspelen

Open voor alle categorieën vanaf het jaar waarin je 7 wordt (°2015) tot het jaar waarin je 12 wordt (°2010).

Général

Categorieën met een te klein aantal deelnemers kunnen samengevoegd worden bij een hogere categorie, om een gevarieerd wedstrijdverloop te krijgen.

Snacks & dRanken gedurende het hele weekend

résultats fournis par

RaceGorilla sport timing

Nos commanditaires

Samen staan we sterk