Initiaties

Nieuwe Initiaties 2022

De initiaties voor het jaar 2021 zijn reeds beëindigd. Een nieuwe reeks zal beginnen in het voorjaar van 2022.
Meer info volgt later!

Algemeen

Ben je geïnteresseerd in watersport, op zoek naar een aparte en afwisselende hobby of zoek je een bezigheid die gewoon leuk en ontspannend is? Dan is kajakvaren echt iets voor jou!

Ontdek je eigen mogelijkheden, want zodra je de techniek onder de knie hebt staat er een hele waaier van recreatie- en sportactiviteiten voor je open.

In onze club leer je kajakken onder begeleiding van gediplomeerde monitoren, zodat de veiligheid van beginners én gevorderden maximaal gegarandeerd wordt.

Praktische informatie

6 zondagen lang leer je telkens nieuwe technieken aan: in- en uitstappen, voor- en achterwaarts varen, aanmeren, zijwaarts vorderen, formatie varen. Een les duurt 1u30.

Tijdens de laatste les worden er testen afgenomen. Na het succesvol uitvoeren van de verschillende technieken krijg je een door Sport Vlaanderen erkend kajakbrevet.

Start groep 1: telkens om 10u30

Start groep 2: telkens om 12u30 (indien voldoende interesse)

De inschrijving kost €100, op voorhand te betalen.

Om het corona-proof te houden gelden de volgende bijkomende regels:

  • Ouders mogen niet ter plaatse blijven wachten
  • Er zijn geen kleedkamers en douches ter beschikking

Na de initiaties

Lessen afgerond en brevet op zak? Dat is maar het begin van je verhaal bij ons. Als je dit wil kan je lid worden van onze club. Krijg de rest van het jaar toegang tot ons materiaal, neem deel aan trainingen en neem deel aan allerlei leuke activiteiten. Dit alles na betalen van het lidgeld.

Meer info

Meer info?

email: initiaties@kccm.be 

Inschrijven

Interesse? Inschrijven kan via initiaties@kccm.be.

Tot binnenkort.